Inschrijving
Wij schrijven u in op volgorde van binnenkomst. Wij raden u aan zich tijdig aan te melden, omdat anders de cursus volgeboekt kan zijn. Onze cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname. Als u zich te laat aanmeldt kan het zijn dat u op een wachtlijst komt, of dat de cursus niet doorgaat omdat er te weinig aanmeldingen zijn.

Bevestiging
Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsbrief. In deze brief vermelden wij de aanvangsdatum, het tijdstip en de plaats waar uw cursus gegeven wordt en hoe u de cursuskosten kunt betalen.

Betaling
Wij vragen u de cursus voor aanvang van de eerste cursusdag te betalen. U kunt eventueel in termijnen betalen, neem in dat geval contact met ons op.

Annulering
Annulering van een cursus is mogelijk tot een week voor aanvang van de cursus zonder dat dit financiële consequenties heeft. Bij annulering minder dan een week voor aanvang van de cursus wordt € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. U kunt annuleren per brief of per mail. De annulering is geaccepteerd nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen. Bij annulering nadat de cursus is gestart, geven wij geen cursusgeld terug.

Kortingen
Het Wilde Westen geeft een U-pas korting. Deze korting geldt alleen bij de activiteiten waar deze korting vermeldt staat. Maakt u gebruik van deze regeling dan vragen wij u bij de aanmelding een kopie van de U-pas mee te sturen. De hoogte van de korting wordt bepaald in overleg.