Jubileumdag Ark van Noach
24 april 2012

Met 24 kunstenaars hebben we op de Ark van Noachschool in IJsselstein workshops gegeven om het 15-jarige jubileum van de school te vieren.

Voor deze speciale dag maakten we graag een uitstapje buiten de wijk.
Onder leiding van Het Wilde Westen 'team' hebben de leerlingen allemaal gedanst, iets gemaakt én het nieuwe schoollied geleerd, wat door de leerkrachten, leerlingen en muziekdocente Suze is bedacht.

We hebben een mooie dag beleefd met de leerkrachten en de 850 leerlingen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kunstenares Sina Fisher bracht gekleurd zand mee. De leerlingen hebben dit zand in mooie kunstwerkjes verwerkt.

 

 Met leer, touw en fietsband hebben de leerlingen, samen met Renee Weijers, polsbandjes gemaakt.


Dansend met de vingers hebben de kleuters, onder leiding van Danielle van Dieten, feestmutsen gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elsbeth Carp en Verena Willemse hebben met de leerlingen zeer diverse feestbeesten gemaakt. Dopjes, hout, stof, kralen, van alles is voor de beesten gebruikt!Dansdocent Dominggus heeft de leerlingen uitgedaagd om een battle te dansen. Ook hebben ze een paar 'tricks' geleerd!


Met Yink Goossens hebben de leerlingen geschilderd over feest vieren. Is het gelukt om het langste schilderij van de school te maken?


Onder leiding van Saskia van Gelderen hebben de kinderen op bijzondere wijze attributen gefotografeerd. Herken je de servetjes, feestmutsen of rietjes?
Meer kunstfoto's zijn te zien op: http://beeldenjagersvannoach.blogspot.com