Voor wie volwassenen
Docent Isaac Kaemingk en Ankie Knippenbergh
Start Donderdag 8 februari
Tijd 19.00 - 22.00 uur
Kosten

€100,- (4 avonden)

Locatie Cereolfabriek

In deze korte cursus gaan we samen op zoek naar de verschillende smaken en stijlen van wijn. Je leert hoe je deze combineert met je maaltijd. En we gaan dieper in op de invloed die de regio op de wijn heeft. Tenslotte gaan jullie zelf op zoek naar de juiste wijn bij bepaalde gerechten.

 

De cursus bestaat uit vier avonden;

1. Verschillende smaken en stijlen wijn

2. Het combineren van wijn en andere ingrediënten op basis van smaak

3. Wijn en zijn regio

4. Zelf combineren van wijn bij een gerecht.

Tijdens de eerste en derde avond behandelt Isaac een stuk theorie over wijn en proeven we bijpassende wijnen. Op de tweede en vierde avond gaan we met de wijn de keuken in en koken en eten we samen.

 

Data & Praktisch De bijeenkomsten zijn op 8 feb, 22 feb, 8 mrt, 22 mrt

Elke avond duurt van 19.00 tot ong. 22.00 uur

We koken en eten in de keuken en kantine van Het Wilde Westen.

De vierde avond zorgen de deelnemers voor de wijn.

Je kunt de cursus alleen in zijn geheel volgen.

We gaan starten als er 12 deelnemers mee doen.

 

De cursus is al vol. 

Zou je wel graag mee willen doen, geef je dan toch op!

Misschien komt er nog een plekje vrij. 

En we hebben dan in ieder geval je gegevens voor een volgende keer!