Op donderdag 18 januari is er weer een Diner Onbekend!
 
Met jouw ingrediënten en die van de andere koks bereiden we een spannend meer gangen diner! Dus kom mee koken en improviseren en leer nieuwe gerechten te maken. De workshop is ook geschikt voor kinderen. Tussen 17.00 en 18.00 verzamelen we de ingredienten en maken we een menu.

Rond een uur om 19.00 serveren we de eerste gang. Familie en vrienden zijn welkom om  bij het het diner aan te schuiven. 

Meld je even aan via reserveer@hetwildewesten.nl
De kosten zijn slechts 5 euro als je mee kookt, voor de gasten die komen eten is het 10 euro. 

In 2018 staan er alvast twee Diner Onbekend! gepland, dus pak je nieuwe agenda en schrijf mee: donderdag 18 januari en maandag 12 maart. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Cereol Culinair komt uit de keuken van het Wilde Westen, in onze keuken zijn er verschillende activiteiten waarin wijkbewoners samen koken, elkaar ontmoeten en natuurlijk ook genieten van hun eigen kookkunsten. Voor 2017 staan er de volgende activiteiten gepland:


Is je kind een toekomstige kok, een liefhebber van eten of juist een lastige eter? Samen eten en samen koken zijn goede ingrediënten voor je peuter om de smaak te pakken te krijgen. We gaan starten op woensdagochtend 27 september

Kook je koel(kast) leeg
Tijdens deze creatieve workshop koken we samen een 4 of meer gangen diner met de restjes die nog in je koelkast liggen. Kinderen zijn van harte welkom om mee te koken, grote mensen natuurlijk ook!  Je kunt je opgeven per keer. 

Mixed Grillig 
Mixed Grillig wil onderzoeken en je verrassen, ruimte geven aan experiment en gaat op zoek naar nieuwe verbindingen. In de eerste editie van dit jaar staat de combinatie tussen schilderen en koken centraal. Je kunt je per activiteit op geven.  

Tijdens de verschillende avonden ontmoeten we steeds een kok uit de buurt met zijn of haar gerechten uit het moederland. We gaan met zijn allen aan de slag om de lekkerste gerechten te maken. De nieuwe cursus start in 2018.

Wil jij ook meedoen in de keuken, laat het ons weten we houden je graag op de hoogte! Je kunt ook onze facebook pagina in de gaten houden voor meer up to date nieuws. https://www.facebook.com/CereolCulinair/