Donderdag 29 juni Inloopavond ‘Postcodestroom’

Koop een zonnepaneel en doneer 10,- euro aan Het Wilde Westen.

Het Wilde Westen doet mee en de opbrengst gaat naar muziek-, dans-, theater- of beeldende kunstles voor vluchtelingen

 

Met trots vertellen wij dat we ambassadeur zijn van een gezamenlijk zonnepanelenproject in Utrecht!

Enige tijd geleden kwamen Geert en Iris langs bij ons en vertelden over de start van het postcodestroomproject in Utrecht. In het kort houdt dit in:

·       Op het dak van POT verhuizingen in Utrecht komen 670 zonnepanelen te liggen, en deze worden verdeeld onder de omliggende huishoudens.

·       U kunt het zien als een alternatief voor zonnepanelen op het eigen dak en het bied vergelijkbare  voordelen.

·       In dit project zijn 5 lokale organisaties aangesloten, waar wij er een van zijn. Per verkocht zonnepaneel wordt 10,00 euro gedoneerd aan Het Wilde Westen.

 

Op donderdag 29  juni is er bij ons in de kantine een inloopavond. Geert en Iris zullen jullie op deze avond te woord komen staan en het een en ander vertellen over dit project.

Ronde 1

19:00 uur

Ronde 2

19:45 uur

Ronde 3

20:30 uur

 

Laat weten als u op een van de tijdstippen binnen komt lopen. Dit kunt u doorgeven bij Iris via het e-mail adres iris.hengeveld@postcodestroom.nl.

Via deze link nogmaals wat meer informatie vooraf over het project in Utrecht. Op de website zelf van postcodestroom kunt u ook al eerder gerealiseerde projecten bekijken, zoals bijvoorbeeld het project in Amersfoort

 

Als u al wat eerder meer wilt weten over het project kunt u ook contact opnemen via onderstaande nummers. Geert en Iris houden ook telefonische voorlichtingen over het project.

 

Iris Hengeveld iris.hengeveld@postcodestroom.nl  06-13520541

Geert Kamminga geert.kamminga@postcodestroom.nl   06-22034810