Loop binnen tijdens een repetitie van De Dansers en bezoek het atelier van Het Wilde Westen.

 

 

De Dansers en plan-d werken vier dagen in residence bij Het Wilde Westen aan de nieuwe voorstelling ROEST (familie 6-12 jaar). Op zondagmiddag zetten zij, tijdens het maakproces, de deuren van de theaterzaal open voor publiek.

 

Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig zijn er nog mensen raar, eigenaardig. Gelukkig kan er soms nog iets totaal onverwachts gebeuren.

Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol vreemde ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

ROEST is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. De Dansers en plan d- slaan de handen ineen, enkel de drie artistiek leiders staan op de vloer. Ze zijn dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een voorstelling om je te verwonderen, te schaterlachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

Bezoek ook het atelier van Het Wilde Westen en maak, onder begeleiding van beeldend kunstenaars, een eigen kunstwerk van afvalmaterialen. 

In de kantine kun je wat eten, drinken, maar ook tekenen en spelen.

 

 

Dit is een preview-programma

ROEST is dit seizoen te zien:http://www.dedansers.com/agenda/

 

Datum en tijden               

zondag 14 januari
14:00-16:00 uur

Tussen 14u30 en 15u30 staan de deuren bij De Dansers en plan-d open.

 

locatie

Het Wilde Westen in de Cereolfabriek

 

toegangsinformatie       

De Dansers en plan-d zetten hun deuren open. Je kunt kosteloos een kijkje nemen het maakproces van de voorstelling.
Voor een kleine bijdrage van 2,- euro per persoon kun je in het atelier aan de slag.